ISU LOMBA DEBAT BAHASA JAWA KARTINI IN ACTION-KARTINI’S RETURN IX 2015

1. Para siswa SMA ngginakaken smartphone ing sekolah
2. Siswa mbekta sepedha motor ananging dereng gadhah SIM
3. Gadget tumrap lare-lare sekolah
4. Pamucalan ing SD kelas 1 – 3 ngginakaken bahasa jawa
5. Wontenipun “Kantin Kejujuran” wonten SMA
6. Punggawa praja Jateng ngagem busana jawa saben tanggal 15
7. Paukuman tumrap tiyang ingkang sampun sepuh
8. LKS dados sumber utami pamucalan
9. PKL (wong cilik) sadeyan ing trotoar
10. Weweh arta receh
11. Karya ilmiah kagem siswa SMA minangka syarat lulus
12. Kawontenanipun tukang parkir illegal
13. UN online
14. Regi BBM jumbo kaliyan regi lisah (dunia)
15. Sinau sambi mbikak usaha
16. Mratelakaken panyaruwe kanthi demo
17. Ageman modis kagem seragam sekolah
18. Siswa SMA ingkang mbekta mobil dhateng sekolah
19. Iklan rokok wonten ing TV

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: